0%
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Enquête toekomst Soester Gilde en Gildefeesten

De besturen van het Groot Gaesbeeker Gilde en Stichting Gildefeesten Soest hebben aan ons (werkgroep Toekomst Gilde Soest) gevraagd om de mening binnen de Soester samenleving te peilen over de toekomst van het Soester Gilde en de Gildefeesten. Om die reden zijn we ook benieuwd naar jouw mening.

Daarom vragen wij je aan de hand van deze korte enquête, die volledig anoniem is en hooguit 10 minuten van je tijd kost om in te vullen, je mening te geven over een aantal onderwerpen die betrekking hebben op het Soester Gilde en de Gildefeesten. De enquête bestaat grotendeels uit meerkeuzevragen. Staat jouw antwoord niet tussen de mogelijke antwoorden, kies dan het antwoord dat het dichtst bij jouw antwoord ligt.

Indien je ook graag wat uitgebreider wilt meepraten over de toekomst van het Soester Gilde, dan nodigen wij je van harte uit om deel te nemen aan een van de gespreksavonden. De uitkomsten van deze enquête en de gespreksavonden vormen de basis van het advies over de toekomst van het Soester Gilde. Dit advies zal worden aangeboden aan het bestuur en de leden van het gilde. Het is dan aan het bestuur en de leden van het gilde om te besluiten wat er gaat gebeuren. Een link naar het aanmeldformulier voor deze gespreksavonden tref je aan het eind van deze enquête. Ook als je je persoonlijke gegevens invult op dit aanmeldformulier, blijft deze enquête volledig anoniem.

Er zijn 14 vragen in deze enquête.
Deze enquête wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête te kunnen invullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gewijzigd om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes worden niet gecombineerd met uw ingevulde gegevens.